Beginnen en afsluiten

‘over deuren, muren en ramen’

Ha allemaal, even een update van de laatste weken! Mijn eerste ‘klus’ is klaar; het toilet behangen! En tjonge wat is het behangen 😀 Zie hier een paar foto’s van het proces!

Het was bijzonder om te doen en een overwinning op mezelf! Wel heel veel (schiet)gebedjes gedaan want pfff ik vond het heel moeilijk. Het was dan ook mijn eerste keer behangen.

Hieronder wat foto’s van het resultaat maar eerst even het volgende. Ik heb een nieuwe baan! Waaaat, ja, ik heb er nog een baan bij, want naast mijn dag op de markt werk ik sinds vandaag officieel bij Zorgvilla de Lawet, ik ga er werken als huiskamermedewerker/gastvrouw en het is de bedoeling dat ik de bewoners een warm gevoel geef en ga assisteren bij het verzorgen van de groepsmaaltijd. Ik heb er heel veel zin in!

Met deze nieuwe start moet ik ook wat afsluiten en dat betekent dat ik vooralsnog niet meer de Nederlandse groep Biblejournaling kan doen. Misschien dat we op termijn weer bij elkaar kunnen komen maar voor nu wil ik me graag focussen op mijn nieuwe baan.

Een deur dicht, een raam open.

Hier nog de foto’s van hoe mijn eerste klusproject er helemaal klaar uitziet:

Ik spreek jullie hier graag weer binnenkort, voor nu een fijne dag.

Ren.

English

Hi everybody, I wanted to get you up to speed about some new developments. I have a new job! Yes next to my one day at the market I am going to work in a carehome as a hostess in the living room area. I also finished wallpapering my bathroom (see pictures).

Every other week I join a small group of women for Biblejournaling via Skype, I am nor sure if I can keep attending due to my new work hours but hopefully I can join every once in a while.

Anyway, I hope you are all doing well, have a nice day and I will see or speak to you soon.

XRen.

One thought on “Beginnen en afsluiten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s